Processer kring komplexa konstruktioner med rör och plåt

Proton Engineering är en komplett leverantör av såväl komplexa som enklare konstruktioner av rör och plåt. Tillsammans med dig som kund skapar vi kostnadseffektiva lösningar inom plåtbearbetning som laserskärning, kantpressrörbockning, svetsning, lödning, ändformning, montering, produktutveckling och prototyptillverkning

Prototyptillverkning Montering av bockade rördelar - Proton Engineering Induktionslödning Lantz Teknik Proton Engineering

Vi har möjlighet att redan i ett tidigt stadie delta i era projekt med både konstruktionshjälp och produktutveckling. Vår prototypavdelning är väl bestyckad och kan ta fram både enklare och komplexa prototyper för utvärdering.

Genom att ni använder oss tidigt i era projekt så skapar vi tillsammans den mest optimala helhetslösningen för dig som kund. 
Vi som arbetar på Proton Engineering har stor erfarenhet och gedigen kompetens genom att ha arbetat med denna typ av produkter sedan 1936. Tillsammans säkerställer vi att våra processer utförs med hög kompetens och högsta kvalitet.