Jobba på proton

Protonkoncernens gemensamma vision är att bli en ledande leverantör av tjänster. Tillsammans ska vi skapa lösningar, som vi, och ingen annan, kan leverera till våra kunder.

Nyfikenheten är nyckeln

Nyckeln dit är nyfikna medarbetare. Människor som vågar se på det välbekanta med nya ögon och som har viljan att förändra och ta oss framåt. Det är riktigt engagerade medarbetare som kommer att skapa våra vassa lösningar. Och engagemang smittar dessutom, det är kul.

Här kommer vi nära

Vad tar dig längst? Vi tror inte att krångliga organisationsscheman och långa beslutsvägar direkt underlättar att utvecklas.Därför vill vi skapa ett företagsklimat där vi kommer nära. Nära varandra som medarbetare, nära våra kunder, och nära besluten. Proton är ju en ganska stor koncern, men på många sätt också ett litet företag. Just därför att du som medarbetare får ta ett stort eget ansvar. Du kan själv vara med och ta besluten, och tillsammans med dina närmaste medarbetare och din chef utveckla din arbetsplats.
Vi förväntar oss att du är tydlig och vågar stå för vad du tycker.

Vad får dig att trivas?

Vi vill att våra medarbetare ska trivas och växa hos oss. Det gör vi bland annat genom att ge dig personlig utveckling, karriärmöjligheter, en bra arbetsmiljö och inte minst möjlighet att ha kul på jobbet. Vi är inte världsbäst än, men vi har ambitionen att alla som jobbar hos oss ska tycka om sitt jobb.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Proton?

Läs intervjuerna med några av våra medarbetare i koncernen

Hillerstorp1