DIALux

DIALux är programmet vi använder för att ljusberäkna dina lokaler. Genom att bygga upp dina rum och sedan planera in armaturer, får vi ut resultat i form av bl a ljusstyrka och ljusets spridning.

Om du önskar tar vi fram 3D-bilder där armaturernas placeringar, samt ljusets spridning visualiseras tydligare. DIALux är ett program med många möjligheter, har du exempelvis dwg-filer kan dessa enkelt importeras i programmet och sedan användas som digitalt underlag, när vi planerar in belysningen och utför beräkningarna.

snabbfakta

Fördelar
- Importera Exaktors armaturer
- Snabba ljusberäkningar
- dwg-filer för exakta resultat

Altair kontorsbelysning Miljobild Callisto belysning Miljobild Foje & Reception

På Proton Lighting arbetar vi dagligen med projektering. Vi projekterar allt från skollokaler och kontorsmiljöer till verkstäder och industrihallar. För oss är det viktigt att våra kunder får rätt ljus, på rätt plats, därför har vi satt samman ett projekterings-team som analyserar just dina lokaler och utgår från dina förutsättningar när belysningen planeras in.
Självklart är du välkommen med din projekteringsförfrågan till oss: offert....@proton.se 

Projekterar du belysningen själv? I vår armaturdatabas som du kommer åt inne i DIALux kan du välja vilka armaturer från Exaktors sortiment du vill använda och lägga in i ditt projekt.
Till ladda ner: DIALux databas!

DIALux finns att ladda ned här: http://www.dial.de/DIAL/en/dialux.html
Det är en fri programvara som har utvecklats av DIAL och som används för professionell ljusplanering.