Controller/verksamhetsutvecklare till Proton Lighting

Proton Lighting befinner sig i en stark och spännande tillväxtfas och vi söker en affärs- och verksamhetsinriktad controller/verksamhetsutvecklare med placering i Värnamo.

Ditt uppdrag

Som controller/verksamhetsutvecklare blir du en viktig och stark kraft i Proton Lightings ledningsgrupp där du stödjer VD och övriga linjechefer i strategiska frågor. Merparten av arbetet är framåtriktat, vilket innebär att du i huvudsak kommer att arbeta med affärs- och verksamhetsutveckling. Du har en tydlig analytisk förmåga och motiveras av att stödja övriga beslutsfattare, bland annat genom att skapa och utveckla rapporter kopplat till verksamhetens utveckling. Du hanterar även löpande uppgifter så som månadsrapportering, budget, prognos och andra periodiska rapporter, som faller inom ramen för rollen som controller.
 
Rollen medför inget personalansvar.

Dina kvalifikationer

Vi söker en civilekonom med god verksamhetsförståelse. Du har några års erfarenhet av ekonomiuppföljning, företrädesvis på ledningsnivå i producerande bolag. Vi ser även att du har erfarenhet och goda kunskaper gällande rapportbyggande och databashantering.

Personliga egenskaper

Du har en analytisk förmåga och motiveras av att bidra till affärs- och verksamhetsutveckling. Du är kommunikativ, pedagogisk och har förmågan att förklara ekonomiska samband även för icke ekonomer. Vi ser att du har god samarbetsförmåga kombinerat med en viss integritet.
 
Våra värdeord tydlig, modig, engagerad och nyfiken genomsyrar organisationen och är egenskaper som du kan förhålla dig till.
 
Motiveras du av möjligheten att påverka, bidra med strategisk höjd och arbeta nära affären? Trivs du i ett tillväxtorienterat och välordnat företag med engagerade medarbetare? Då är du varmt välkommen med din ansökan.
 

Proton Lighting utvecklar, producerar och säljer belysning och belysningslösningar. Utveckling, tillverkning och huvudkontor finns i Värnamo. Proton Lightings starka sidor är funktion, design, flexibilitet i kombination med ett starkt miljöengagemang. Totalt omsätter vi 225 MSEK och har ca 100 medarbetare och befinner oss nu i spännande tillväxtfas. Läs mer om oss på protonlighting.se

Protons värdeord

  • Engagerad
  • Modig
  • Tydlig
  • Nyfiken